Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otrasný prípad pri Senici: Psík podhrabal plot k susedovi, ten ho surovo zmlátil! Zviera prišlo o oko

(Zdroj: KR PZ Trnava)

TRNAVA - Ľudská krutosť nepozná hraníc! Polícia informovala o šokujúcom prípade, ku ktorému došlo v meste Šaštín-Stráže v okrese Senica. Muž zaútočil na zviera, ktoré sa objavilo na jeho pozemku, obzvlášť surovým spôsobom.

ROZHOVOR Veterinár Kocúr: Ľudia sa pýtajú na psy a mačky, KORONAVÍRUS je však bežný aj u detí

Ako uviedla polícia, pes plemena aljašský malamut sa v meste Šaštín-Stráže podhrabal cez plot na susedný pozemok, kde sused chová kozy a sliepky. Zviera však na ne neútočilo, o čom podľa ochrancov zákona svedčí aj dôkaz v podobe videozáznamu. "Z videozáznamu, ktorý bol predložený na polícii, vidno, ako pes podliezol plot a behá za zvieratami, ale neútočil na ne," uviedli.

Keď majiteľ pozemku uvidel susedovho psa na jeho dvore, začal ho naháňať. "Vzal drevený hranol a tým ho niekoľkokrát udrel po hlave, v dôsledku čoho pes upadol do bezvedomia," ozrejmila polícia. Veterinár potvrdil, že údermi muž psovi spôsobil trvalé poškodenie zdravia. A to tým, že prišiel o oko.

Otrasný prípad pri Senici:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Polícia už suseda obvinila z prečinu týrania zvierat zvlášť krutým a surovým spôsobom. Za jeho skutok mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky.

Viac o téme: PesTýraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu