Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Beštiálny čin na Horehroní! FOTO Psa kruto utýrali, podpálili ho a obesili: Do prípadu vstúpila záhadná žena

(Zdroj: reprofoto:Facebook-SOS linka pre zvieratá v núdzi)

POHRONSKÁ POLHORA - Z okresu Brezno hlásia ochrancovia zvierat skutočne krutý prípad utýrania psa. Zviera totiž našli v lesnom poraste v blízkosti obce Pohronská Polhora v hrôzostrašnom stave... Bol obesený na strome a upálený. V prípade už koná polícia, svedkov láka aj neznáma žena, ktorá za cenné informácie ponúka mastnú odmenu.

Na prípad upozornilo združenie SOS linka pre zvieratá v núdzi na sociálnej sieti. Polícia v stredu uviedla, že od prvej chvíle intenzívne pátrajú po páchateľovi. Zúboženého psa našli v utorok večer.

"Páchateľ, po ktorom polícia Brezne intenzívne pátra psa usmrtil, následne spálil a v igelitovom vreci uviazal na strom. Ide o ohavný čin, v súvislosti s ktorým vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin týrania zvierat," dodala polícia.

Beštiálny čin na Horehroní!
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reprofoto:Facebook-SOS linka pre zvieratá v núdzi)

Združenie vyzýva ľudí, ktorí majú informácie o ohavnom zločine, aby sa ozvali, zaručujú anonymitu. Verejnosť však prípad tak šokoval, že mnohí chcú finančnou čiastkou prispieť na odhalenie páchateľa. SOS linka pre zvieratá v núdzi informovala aj o nemenovanej pani zo zahraničia, ktorá ponúka prípadnému svedkovi mastnú odmenu až 10-tisíc eur.

Viac o téme: PesZvieratáTýranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu