Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Hasiči vykonávali testovanie osôb na viacerých miestach Slovenska

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Salvatore Di Nolfi/Keystone via AP)

BRATISLAVA - Hasiči aj v sobotu vykonávali testovanie osôb s podozrením na ochorenie COVID-19 na viacerých miestach. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

"Hasiči z Prešova začali s odbermi v ranných hodinách v KLÚ Družba v Bardejove, potom sa presunuli do Tatranskej Lomnice," priblížila Farkasová s tým, že všetky odobraté vzorky zaviezli na Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) do Košíc.

Viac informácií nájdete aj na Facebooku

Posádka trnavskej hasičskej záchrannej služby odoberala vzorky v hoteli Granit v Piešťanoch a na Strednej odbornej škole Policajného zboru v Pezinku. Nitrianski hasiči začali s odbermi v Školiacom a rekreačnom zariadení Finančnej správy vo Veľkom Mederi, popoludní sa presunuli do karanténneho zariadenia Gabčíkovo.

V Bratislave odobrala posádka HZS z Radlinského ulice vzorky osobám s podozrením na nový koronavírus v Inštitúte pre verejnú správu (IVS) v Dúbravke. "Hasiči zároveň vykonávali servisné činnosti a dohľad nad stanmi, ktoré sú dislokované na viacerých hraničných priechodoch a v areáloch nemocníc a RÚVZ," doplnila Farkasová. 

Viac o téme: TestovanieHasičiBardejovTatranská LomnicaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu