Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOĽBY 2020 Členovia hnutia Sme rodina majú voľbu za sebou: Kollár volil v sprievode detí a stanovil jasné méty!

Členovia hnutia Sme rodina odvolili. Zobraziť galériu (12)
Členovia hnutia Sme rodina odvolili. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Už čochvíľa sa Slovensko dozvie, ako volilo. Sobota a čas, kedy bolo možné rozhodnúť o smerovaní našej krajiny v budúcnosti sa blíži ku koncu a už zajtra sa dozvieme výsledky volieb 2020. Svoju občiansku povinnosť si splnili tisíce ľudí a medzi nimi nechýbal ani líder strany Sme rodina Boris Kollár, no i ďalší členovia. Hlava strany priznáva, že je nervóznejší, než pri minulých voľbách, no zároveň má jasnú predstavu o métach, ktoré chce dosiahnuť. Okrem Borisa Kollára svoj hlas odovzdali v ranných hodinách Milan Krajniak, Petra Krištufková či Adriana Pčolinská.

Blíži sa to. Už len niekoľko desiatok minút delí Slovensko od novej zostavy v parlamente. Slováci dnes mali možnosť vyjadriť svoj názor a dať svoj hlas strane, ktorá je podľa nich najlepším riešením. Aj v týchto voľbách figurovalo hnutie Sme rodina na čele s lídrom Borisom Kollárom.

Boris Kollár zobral deti za plentu

Ten sa nenechal zahanbiť a v ranných hodinách vhodil svoj hlas do volebnej urny, pričom mu spoločnosť robili štyri z jeho detí a pes. Samotný líder potvrdil, že je viac nervózny, ako pred štyrmi rokmi, no zároveň jasne stanovil méty, ktoré chcú ako strana dosiahnuť.

Boris Kollár vyjadrenie po odovzdaní hlasovacieho lístka

„Nemyslím si, že nervozita bude menšia ako pred štyrmi rokmi, pretože vtedy sme urobili všetko, čo sme mohli, Neočakávali sme taký dobrý výsledok a dnes ho očakávame, a preto sme o to viac nervózni, lebo máme väčšiu zodpovednosť," vyjadril sa Kollár krátko po tom, čo odvolil. „Prvou métou je dostať sa do parlamentu, druhou je urobiť lepší výsledok ako v predchádzajúcich voľbách a potom máme ambíciu mať čo najvyššie percentá, aby sme boli neopomenuteľní v budúcej vláde," dodal Kollár.

Boris Kollár odvolil v sprievode detí.
Zobraziť galériu (12)
Boris Kollár odvolil v sprievode detí.  (Zdroj: Instagram Sme rodina)

Okrem Borisa Kollára nechýbala pri volebnej urne ani Petra Krištufková, ktorá zaželala všetkým šťastnú ruku pri voľbe a predbiehala už aj čas, želaním krásneho nedeľného rána.

Odvolila aj Petra Krištúfková.
Zobraziť galériu (12)
Odvolila aj Petra Krištúfková.  (Zdroj: Instagram P.K.)

Svoju občiansku povinnosť si splnil i Milan Krajniak, ktorý sa pochválil záberom spred volebnej miestnosti. Zahanbiť sa nenechali ani ďalší členovia strany ako Adriana Pčolinská, Ľudo Goga, Martin Petriška, generálny manažér strany Miloš Svrček, Petra Hajšelová či Lukáš Pčolinský.

Aj Milan Krajniak odovzdal svoj hlas
Zobraziť galériu (12)
Aj Milan Krajniak odovzdal svoj hlas  (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Boris KollárSme rodinaVoľby 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu