Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VOĽBY 2020 Pellegrini vyštartoval záverečnú kampaň Smeru: Viesť krajinu je ako pilotovať lietadlo

Peter Pellegrini sa rozhodol natočiť nový spot.
Peter Pellegrini sa rozhodol natočiť nový spot. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Facebook/Smer-SD)

BRATISLAVA - Vládna strana Smer v piatok minulý týždeň predstavila záverečnú fázu kampane pred parlamentnými voľbami 2020. Premiér Peter Pellegrini, ktorý je zároveň volebným lídrom Smeru predstavil nové propagačné video, v ktorom riadenie štátu prirovnáva k pilotovaniu lietadla.

Záverečná fáza kampane, ktorú odštartoval Smer:

Peter Pellegrini odštartoval záverečnú kampaň Smeru ako pilot lietadla

Smeráci prichádzajú s novým sloganom "Veľa kandidátov, iba jeden premiér". "Viesť krajinu je ako pilotovať lietadlo. V oboch prípadoch sú životy ľudí vo vašich rukách. Ľudia vám veria a je to naozaj silný záväzok," tvrdí rozprávačským spôsobom vo videu Pellegrini. "Nikdy nebudú všetci spokojní, ale vždy máte povinnosť postarať sa o každého z nich," pokračuje Pellegrini.

Pellegrini v závere videa pripomína, že túto zodpovednosť (byť premiérom pozn. red.) prijal v minulosti a je pripravený viesť Slovensko zodpovedne aj do budúcna.

Nie sú sami

Prichádza záverečná časť kampane a sme krátko pred volebnými duelmi, ktoré budú prebiehať či na internete alebo v televízii. Aj ďalšie strany prichádzajú s propagačnými videami. V týchto dňoch tak urobila aj strana Za ľudí na čele s Andrejom Kiskom, ktorý bol pomerne dlhšiu dobu ticho.

Viac o téme: VideoKampaňSmer-SDPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu