Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Duel Trubana a Danka sa skončil krachom: Sklamaný šéf PS zverejnil FOTO protidrogovej prípravy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky/Marrty, SITA/Martin Medňanský)

BRATISLAVA - Líder strany SNS Andrej Danko a líder koalícia PS/SPOLU Michal Truban sa mali zúčastniť televíznej diskusie. Napriek tomu, že sa Danko na debatu tešil, bude si musieť počkať. Sám totiž zrušil svoju účasť v diskusii. Truban si kvôli nemu dokonca oholil hlavu.

Ešte v nedeľu sa predseda parlamentu tešil na diskusiu s Trubanom, nakoniec však z toho nič nebolo. Truban zareagoval na sociálnych sieťach po prevalní sa komunikácie medzi Alenou Zsuzsovou, obžalovanou z vraždy Kuciaka. Kvôli Dankovi si vraj oholil hlavu. Šéf parlamentu narážal na fakt, že sa líder PS/SPOLU priznal k užívaniu drog. 

Aj som si kvôli nemu oholil hlavu

„Už viem prečo Andrej Danko zrušil našu spoločnú diskusiu Na hrane, aj keď ešte v TA3 vravel, že sa na to teší. A to som si kvôli nemu aj hlavu oholil,“ napísal Truban. „Schováva sa, lebo sa potvrdilo, že si intímne volával so Zsuzsovou a Kočner ho pri tom nahral. Je to hanba a on je zbabelý,“ dodal. 

Duel Trubana a Danka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Michal Truban)

Danko sa na adresu Trubana v kontexte jeho vyjadrení na adresu hlavy štátu a jeho slov, podľa ktorých „prezidentský palác slúži feťákom“. „Pán Truban si radšej holí hlavu, aby mu niekto nezobral vlas, pretože z vlasov sa dá 90 dní urobiť rozbor. Ja mám s nimi reláciu vo štvrtok, teším sa na ňu,“ uviedol v nedeľnej diskusii Danko. Zopakoval, že Zuzana Čaputová podľa neho slúži strane Progresívne Slovenska. Prezidentka považuje za zbytočné vyjadrovať sa k jeho slovám. Diskusie sa nakoniec nezúčasntí ani jeden z pôvodnej zostavy.

Viac o téme: Andrej DankoMichal Truban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu