Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Druckerovci vyťahujú predvolebné eso: VIDEO Známa celebrita po boku Dobrej voľby

Druckerovci zlákali na svoju stranu slávnu
Druckerovci zlákali na svoju stranu slávnu "svokru" Gizku Oňovú (Zdroj: TASR/Martin Baumann, Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na politickej scéne chcú zažiariť aj nováčikovia a medzi staronových politikov určite patrí aj Tomáš Drucker, ktorý síce nebol členom strany Smer, no v minulosti pod jej vedením viedol ministerstvo zdravotníctva a chvíľu aj ministerstvo vnútra. V kampani začali zarezávať a zdá sa, že najväčšie esá ešte len prídu. Tu je prvé z nich - je ním známa "svokra" Gizela Oňová.

Gizka Oňová sa objavila na jednom z videí členky Dobre voľby Anny Ghannamovej a majú spolu veľké plány. Populárna televízna svokra sa nechala nahovoriť na politickú podporu Dobrej voľby. 

Spolu s Annou Ghannamovou robia predvolebnú kortešačku po Slovensku najmä pre tých skôr narodených. Známe pesničky a heslo ideme - riešime si Gizka spojila tentokrát s politikou. Ghannamová vo videu uvádza, že kandiduje za Dobrú voľbu a chce zmeniť nefungujúci sociálny systém.

Ideme - riešime

"Dnes sme v Kysuckom Novom Meste a," slovo prebrala slávna Gizka "A zajtra sme v Martine a ja Aničku podporujem, lebo jej verím, už nám pomáha pätnásť rokov," tvrdí Oňová vo videu. Obidve ženy vstup na facebooku zaklincovali známym heslom "Ideme - riešime".

Viac o téme: Gizka OňováTomáš DruckerDobrá voľba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu