Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodiči, zbystrite pozornosť: Sneženie komplikuje dopravu vo viacerých regiónoch

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Sneh komplikuje v nedeľu cestnú dopravu vo viacerých regiónoch. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) i Zelená vlna RTVS.

Cestári na webe zjazdnost.sk upozorňujú, že v dôsledku hustého sneženia je na 100 metrov znížená dohľadnosť v lokalitách Korytné, Hronský Beňadik, Voznica, Liptovský Mikuláš, Dechtáre, Turany a Vrútky. Horský priechod Donovaly je naďalej uzavretý pre kamiónovú dopravu. "Na vozovke sa nachádza utlačený sneh s hrúbkou štyri až päť centimetrov," dodáva SSC.

Sťažené podmienky a prejazd nahlásili Zelenej vlne RTVS takisto vodiči z horského priechodu Vernár, na vozovke je vrstva kašovitého snehu. "Cesta I. triedy na trase Ivachnová - Liptovský Mikuláš je neupravená, v úseku husto sneží a je znížená viditeľnosť," uvádza ďalej zdroj dopravných informácií RTVS. Neupravené cesty hlásia šoféri aj z okolia Sobraniec. Ťažkosti sú tiež na diaľnici D1 za Spišským Štvrtkom v smere na Poprad. Zrazilo sa tam viacero áut, diaľnica je uzavretá, obchádzka vedie po starej ceste.

Viac o téme: DopravaSnehCestári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu