Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cestujúci v MHD pozrel z okna a musel začať točiť: VIDEO pikantného dobrodružstva v Petržalke

V Petržalke pobehoval nahý muž.
V Petržalke pobehoval nahý muž. (Zdroj: Youtube/Bratislavské noviny)

BRATISLAVA – Nie je to prvý a asi ani posledný raz, čo v uliciach hlavného mesta pobehoval nahý muž. O divadlo mali tento raz postarané cestujúci v autobuse č. 95, ktorým sa naskytol pohľad na asi tridsaťročného muža.

Bol štvrtok, ranné teploty v bratislavskej Petržalke dosahovali plusové hodnoty. Ľudia v autobuse č. 95 sa presúvali do práce či školy, no všedné cestovanie im spestril mladík, ktorý odhodil šaty.

Na Jantárovej ceste chvíľu blokoval autobus, v ktorom sedel autor videa. Jeho zábery zverejnili Bratislavské noviny. „Všimol som si ho kúsok za Technopolom, ako beží po ceste. Za zákrutou ho náš autobus dohnal a on odbehol z hlavnej cesty na vedľajšiu,“ povedal pre noviny autor videa, obyvateľ Petržalky. 

Zo záberov je však viditeľné, že po tom, ako muž odbehol do protismeru, na poslednú chvíľu sa vyhol oprotiidúcemu autu.

Či mladého muža rieši polícia, sme zisťovali u krajského hovorcu. Na základe podnetu od občana sa Vami uvedeným prípadom už zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V.  Za takéto konanie je možné uložiť pokutu vo výške do 99 eur,“ povedal pre topky.sk policajný hovorca Michal Szeiff.

Obdobné prípady sa zväčša dejú v letných mesiacoch. Na sklonku augusta sme písali o mužovi, ktorý sa promenádoval na Račianskej ulici, v polovici júna zas nemal problém ísť donaha mladík na Župnom námestí.

Viac o téme: BratislavaNahý muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu