Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragické Vianoce v Michalovciach! Evelin (†18) zrazil kuriér priamo na chodníku

Tragická dopravná nehoda v Michalovciach. Zobraziť galériu (3)
Tragická dopravná nehoda v Michalovciach. (Zdroj: Tip čitateľa, SITA/KR PZ Košice)

MICHALOVCE – Život len osemnásťročnej Evelin vyhasol úplne zbytočne. Do maturantky zadnou časťou narazil dvadsaťdvaročný vodič dodávky, ktorý cúval po chodníku. Mladík ju vraj nevidel. V chládku si môže posedieť až päť rokov.

V čase, keď Evelin prechádzala po chodníku, tadiaľ cúval kuriér na dodávke zn. Citroën Jumper. Tesne predtým, než došlo k zrážke, okoloidúci šofér začal na kuriéra trúbiť. Ani vodičova duchaprítomnosť nepomohla tragédiu zvrátiť. Dievčina zostala nehybne ležať na chodníku.

Evelin C.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa, )

Nasledoval boj o život. Na miesto dorazili záchranári, ktorí chodkyňu oživovali desiatky minút. „Mladá chodkyňa, žiaľ, po prevoze do nemocnice zraneniam podľahla,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Predstavitelia zákona podotkli, že pod nehodu sa nepodpísal alkohol, mladík totiž nenafúkal.

Tragická dopravná nehoda v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Košice)

„Udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ Policajného zboru, ktorý vykonáva prvotné neodkladné úkony na mieste,“ dodala hovorkyňa. Mladého vodiča už obvinili z usmrtenia a spracovaný bol aj podnet na jeho vzatie do väzby. Za uvedený skutok, spáchaný závažnejším spôsobom konania z nedbanlivosti, mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov. 

O prípade informovala aj televízia Markíza. Tá priniesla výpoveď kuriéra, ktorá sa na jeho požiadavku udiala po vypnutí kamery. „Mimo nej nám povedal, že chodkyňu v spätnom zrkadle nevidel. Chcel sa vraj len autom dostať bližšie k bytovému domu, do ktorého viezol zásielku,“ napísal zdroj s tým, že vodič pre spoločnosť pracoval asi dva roky.

Tragická dopravná nehoda sa stala v stredu (18. decembra) okolo jednej poobede na chodníku pred obytným blokom na Masarykovej ulici v meste Michalovce.

Viac o téme: MichalovceDodávkaSmrťZrážkaChodkyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu