Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vodiči, pozor: Sneh na častiach cesty z Holíča do Jablonice nebudú odhŕňať

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Cestári budú v prípade sneženia niektoré úseky cesty I/51 medzi Holíčom a Jablonicou v okresoch Skalica a Senica udržiavať len chemickým posypom, sneh z nich nebudú odhŕňať.

Dôvodom je nevyhovujúci stavebno – technický stav niektorých úsekov, na ktorých nie je možné vykonávať zimnú údržbu pluhovaním. O rozhodnutí Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja informuje trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Ide o časti úsekov Radošovce, Popudinské Močidľany, Prietržka, okružná križovatka v Senici, úsek v Senici smerom do Jablonice a tiež priamo v Jablonici. Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby v týchto úsekoch v prípade sneženia rátali so sťaženými podmienkami a jazdu prispôsobili aktuálnym okolnostiam.

Zároveň polícia pripomína, že ak sa na vozovke nachádza súvislá snehová vrstva, ľad alebo námraza, majú vodiči osobných áut povinnosť používať zimné pneumatiky. Cesta prvej triedy I/51 patrí Slovenskej správe ciest, jej údržbu na základe zmluvy zabezpečuje Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja.

Viac o téme: CestaSnehVodičiSenica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu