Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Cez víkend sa bude lyžovať v pätnástich strediskách

(Zdroj: TASR)

BANSKÁ BYSTRICA – Počet stredísk, v ktorých sa budú môcť lyžiari venovať svojej záľube, sa cez víkend v porovnaní s dneškom zvýši na trojnásobok a v prevádzke bude 15 stredísk. Informovala o tom Ľubica Styková z banskobystrickej spoločnosti Sitour, ktorá monitoruje podmienky v lyžiarskych strediskách.

Dnes boli lyžiarom k dispozícii strediská Štrbské Pleso, Snowparadise Veľká Rača, Donovaly-Záhradište, Martinské hole a Vrátna dolina-Chleb. V prvých troch spomínaných strediskách sú veľmi dobré, vo zvyšných dobré podmienky na lyžovanie, hrúbka snehovej vrstvy na zjazdovkách je od 35 do 70 centimetrov.

Cez víkend k týmto strediskám pribudnú Roháče-Spálená, Skicentrum Strednica Ždiar, Hotel Štart Kežmarok, Orava Snow Oravská Lesná, Pavčina Lehota, Športcentrum Lučivná-Magura, Čertovica-STIV, Skicentrum Kordíky, Skalka pri Kremnici a Svit-Lopušná dolina. Z nich v Roháčoch-Spálenej a Pavčinej Lehote sú podmienky dobré, v ostatných strediskách veľmi dobré. Skicentrum Strednica Ždiar bude od soboty v prevádzke nielen cez víkend, ale aj počas týždňa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu