Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Omylom urobili dieru do baru!

Barmanka Katka: Šťastie, že v tej chvíli nikto nebol pri stene.
Barmanka Katka: Šťastie, že v tej chvíli nikto nebol pri stene. (Zdroj: Nový Čas)

MICHALOVCE - Obrovský rachot a kopec prachu vyhnali návštevníkov z michalovského baru na Gorkého ulici. Keď sa vrátili, privítala ich obrovská diera v stene nad automatom so šípkami. Stenu baru totiž nechtiac zlikvidovali robotníci, ktorí demolovali vedľajšiu budovu.

„V pokoji som si popíjal kávu. Vtom som začul nejaké zvláštne zvuky a potom nasledovala rana ako z dela. Nik nevedel, čo sa deje. Bar zaplavil hustý prach. Všetci sme vybehli von. Keď sa prach usadil, išli sme pozrieť, čo sa stalo. Bolo nám do smiechu, keď sme zbadali tú obrovskú dieru. Našťastie sa táto nehoda zaobišla bez zranení,“ opisuje svoj zážitok Michalovčan Peter. Časť rozbitej steny sa zosypala do baru a kúsky tehál popadali aj na hrací automat. „Jediné šťastie, že pri stene v tej chvíli nik nestál. Málokedy sa stane, že automat so šípkami je voľný. Nechcem si ani predstaviť, čo by sa stalo, keby to na niekoho spadlo,“ hovorí barmanka Katka.

Dieru do baru urobili robotníci z vedľajšej budovy, ktorú demolovali. Netušili, že budova, ktorú búrajú, a bar majú spoločnú stenu. A tak nechtiac rozbili aj tú.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu