Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma počas výstavy psov v Bratislave: Nepochopiteľný čin psíčkara, utrpenie v rozpálenom aute

Majiteľka nechala psa v rozhorúčenom aute a odišla nakupovať. Zobraziť galériu (2)
Majiteľka nechala psa v rozhorúčenom aute a odišla nakupovať. (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Ani nespočetné upozornenia, články a reportáže, ktoré hovoria o prípadoch detí a zvierat v rozhorúčených autách, nepomáhajú a ľudia sú naďalej nepoučiteľní a ľahostajní. Polícia upozorňuje na ďalší prípad.

Cez víkend sa v bratislavskej mestskej časti konala výstava psov. "Dostali sme správu od kolegu, ktorý súkromne navštívil počas uplynulého víkendu medzinárodnú výstavu psov v Bratislave. Finálne posudzovanie vystavovaných psov prerušil podľa neho náhly oznam od usporiadateľa, ktorý žiadal majiteľa vozidla s českou poznávacou značkou, aby sa k autu urýchlene dostavil, lebo v ňom nechal zavretého psa, ktorý bol dehydrovaný," píše polícia na sociálnej sieti.

Majiteľka nechala psa v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Psa, našťastie, nakoniec zachránili a neutrpel ani vážnejšie zranenia. "Je do oči bijúce, že niečo podobné sa odohralo práve počas výstavy psov, kde by mali chodiť milovníci zvierat.," dodáva polícia. Pridala aj fotografie, ktoré sú z iného prípadu, kedy majiteľka nechala svojho psa v aute a išla nakupovať v čase letných horúčav.

Žena zamkla psa v rozhorúčenom aute a išla nakupovať v Petržalke: Po upozornení bola ešte útočná

"Napokon sa dostavila k vozidlu a na okolostojacich ľudí mala byť dokonca útočná. Pamätajte si, naša pravidelná kampaň NEZABUDNI NA MŇA V AUTE! sa netýka iba detí, ale aj všetkých živých bytostí. Okrem toho, že ohrozujete aj ich životy vy sami môžete mať problém so zákonom," doplnila polícia. 

Viac o téme: AutoTeploPesVýstava psov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu