Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi ako nikdy predtým! Z Pellegriniho FOTO z dovolenky sú Slovenky v šoku, veľká zmena imidžu

Peter Pellegrini Zobraziť galériu (4)
Peter Pellegrini (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

BRATISLAVA - Po tom, čo predseda vlády na svoju sociálnu sieť zavesil fotografie z dovolenky, mnohé nositeľky nežného pohlavia boli očarené. Tento raz to však neboli Pellegriniho jamky na lícach, čo ich uchvátilo, komplimenty mu skladali za, takpovediac, neupravený vzhľad.

Slnko, slaný morský vzduch, relax. Peter Pellegrini si takúto idylku užíval na menšom plavidle na mori, s čím sa podelil aj so svojimi fanúšikmi.

Na snímkach je zachytený v slnečných okuliaroch, bielej polokošeli s rozopnutým golierom a ​​hustým strniskom. „Keď nie auto, traktor alebo lietadlo, tak musím vyskúšať aspoň loďku. A najlepšie na tom je, že som sa počas voľna vôbec nemusel holiť,“ znie premiérov úsmevný popis.  

Peter Pellegrini na dovolenke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Peter Pellegrini )

V lavíne komentárov pod príspevkom sa viacero žien zhodlo, že Pellegrini s fúzami vyzerá ako nejaký americký herec. Azda najväčšou lichôtkou ho častovala Mária: „Najlepšie a najkrajšie, čo sme tu my ženy zažili! Pohodový, s veľkým nadhľadom. Som šťastná, že som Slovenka.“

Peter Pellegrini na dovolenke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Peter Pellegrini )

Superlatívmi na adresu šéfa slovenskej exekutívy nešetrili ani ďalšie. „Peknú dovolenku, zážitky, oddych. Neskutočne Vám to pristane. Fešák vo vode aj na suchu,“ napísala Magda. „Wau, krásne foto, ešte krajší muž, som šťastná, že máme takého premiéra,“ reagovala Emília.

Peter Pellegrini na dovolenke.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Peter Pellegrini )

„Pán premiér, užite si konečne oddych. Loďka je fajn. Aj neoholený vyzeráte reprezentačne, a čo je dôležité, pôsobíte milo a sympaticky,“ zhodnotila Ľubka. „Veľký štramák, sympoš a k tomu aj inteligent. To sa tak často nevidí, krásnu dovolenku,“ okomentovala Miloslava. „Pán premiér, myslím, že sa nemusíte holiť, aj keď nemáte voľno,“ ocenila premiérov vzhľad Lýdia.

Fotografiami z dovolenky sa na sociálnej sieti pochválil aj predseda jednej z vládnych strán, o čom sme písali v tomto článku.

Viac o téme: DovolenkaPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu