Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vladimír Mečiar: Aj on má svoju tajomnú ženu

Hotel Lux, B. Bystrica, 31. októbra o 16:09 hod. Zobraziť galériu (4)
Hotel Lux, B. Bystrica, 31. októbra o 16:09 hod. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Ženatí šéfovia troch vládnych strán nie sú suchári. Každý z nich má svoje malé tajomstvo. Za posledný mesiac pristihol Nový Čas všetkých v situáciách, ktorých okolnosti neboli ani zďaleka obvyklé. Galériu politikov s ich tajomnými ženami dopĺňa stredajší záber šéfa HZDS z Banskej Bystrice.

Z brány hotela Lux vychádza podvečer šéf HZDS Vladimír Mečiar so svojou asistentkou Katarínou Rosinovou (22). Bez ochranky, bez dokumentov či iných podkladov potrebných na pracovné stretnutie. Len so širokými spokojnými úsmevmi na tvárach, v povznesenej náladičke... Podobné scénky vyvolávajú v nedôverčivých ľuďoch uštipačné úškrny!

Vysvetlenia sa však vo väčšine prípadov až nápadne podobajú. Podľa podpredsedu HZDS a banskobystrického šéfa Milana Urbániho riešil Mečiar naliehavé stranícke záležitosti pred rokovaním Koaličnej rady. Potvrdil aspoň, že pracovný výjazd do mesta absolvoval jeho šéf Vladimír Mečiar so svojou poslaneckou asistentkou Katarínou Rosinovou.

Zdroj, ktorý si neželal byť menovaný, spresnil, že Mečiar sa mal v hoteli Lux stretnúť s ďalšou ženou. Predmetom rokovania mali byť personálne otázky v jednej vládou ovládanej agentúre.

Koaličných bossov Mečiara, Fica aj Slotu teda spája okrem túžby po moci minimálne ďalšia spoločná črta: kariéru svojich vyvolených riešia najradšej osobne, v dobrej reštaurácii a zásadne bez zbytočných svedkov.

Vladimír Mečiar: Aj on
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

Mečiarova Katarína

Verejnosť si slečnu Katarínu Rosinovú (22) prvý raz po boku Mečiara všimla v roku 2004. Po prehratých prezidentských voľbách utešovala šéfa hnutia počas opekačky na chate v Dolnej Porube. Okrem toho šikovná asistentka rada spieva ľudovky, často sa nimi zapája do kultúrneho programu ĽS-HZDS. V Banskej Bystrici údajne aj oni mali riešiť pracovné a personálne záležitosti.


Vladimír Mečiar: Aj on
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

Ficova Ľubica


Premiér sa na neskorom obede stretol v Hoteli Antares s tajomnou sexi brunetkou s odvážnym výstrihom. Vo dvojici si za vyše hodiny dopriali jedlo aj víno, Fico (43) dostal aj darček. Dala mu ho Ľubica Končalová (29). Pracuje na tlačovom odbore Smeru. Obed, napriek množstvu podozrivých okolností, obaja označili za pracovný. Ľubica v dôvernom rozhovore riešila svoj kariérny postup.


Vladimír Mečiar: Aj on
Zobraziť galériu (4)

Slotova Beata


Tretíkrát ženatý šéf SNS Ján Slota (53) sa objavil v nočných hodinách v spoločnosti blondínky v strednom veku. V dobrej nálade vyšli pred polnocou z podniku. Potom vošli do toho istého vchodu v susednom obytnom dome. Ukázalo sa, že Slota trávil noc s päťdesiatničkou Beatou Hlaváčkovou. Manželka speváka Dušana Hlaváčka pracuje na ministerstve výstavby a regionálneho rozvoja.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu