Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slotova blondína: Pracuje na ministerstve SNS!

Z tajomnej ženy sa vykľula manželka speváka Dušana Hlaváčka.
Z tajomnej ženy sa vykľula manželka speváka Dušana Hlaváčka.

BRATISLAVA - Lepšie pracovné miesto, to mal byť dôvod, pre ktorý šéf národniarov Ján Slota vysedáva po nociach s kyprou blondínou.

Politici zo SNS v nej spoznali manželku speváka Dušana Hlaváčka, Beatu. Tá totiž už pracuje pre ministerstvo výstavby a regionálneho rozvoja, ktoré riadi Slotov nominant, a zrejme od národniarov dostane lepší flek.

Predseda SNS Ján Slota akoby sa po preflámovanej noci pod zem prepadol. Nedvíhal telefón a ani nesedel v parlamente. Možno vysvetľoval svojej mladej žene Ľubke, prečo po nociach vysedáva po kaviarňach v spoločnosti inej ženy. „Tá fotka je dosť neostrá, ale podobá sa na ňu, asi to bude Beatka,“ potvrdil aj minister výstavby a regionálneho rozvoja Marian Janušek.

Aj nami oslovení politici zo SNS v blondínke okamžite spoznali Beatu Hlaváčkovú, manželku speváckeho idolu z minulosti, ktorý sa preslávil najmä skladbou Zaľúbení, sú chránení... Obaja podnikajú v jachtárskom biznise. Aj to ich zblížilo so Slotom, ktorý sa rád plaví po Jadrane. „To nie je žiaden škandál. Nechajte trošku toho nášho Janka aj žiť, veď každý človek chodí po reštauráciách,“ odľahčene dodal Janušek.

V kuloároch SNS sa už verejne hovorí o tom, že práve Hlaváčková by mala nastúpiť na post vedúceho služobného úradu u Januška. „Pravdepodobne asi hej,“ uzavrel minister.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu