Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Ficova sexi brunetka Končalová: V kariére sa jej zatiaľ nedarí

10. október 2007: Ľubka si vyrazila s premiérom na obed. Našli si zašitý hotelík. Zobraziť galériu (8)
10. október 2007: Ľubka si vyrazila s premiérom na obed. Našli si zašitý hotelík.

BRATISLAVA - Najnovšia aférka premiéra Roberta Fica sa točí okolo asistentky na mediálnom oddelení strany Smer Ľubice Končalovej (29).

Tá tvrdí, že vyzbrojená zvodným výstrihom využila pracovný obed na to, aby riešila svoju kariéru. Nový Čas vďaka svojim čitateľom zistil, že táto slečna v práci zatiaľ príliš neoslnila.

Ľubica Končalová podľa nášho zdroja nemá vysokú školu, ale len nadstavbu na hotelovej škole. Roky si privyrábala ako uvádzačka-šatniarka v divadle. Pracovala aj pre istú telekomunikačnú firmu. Sama potvrdila, že pôsobila ako obchodná zástupkyňa. Na jej meno je registrovaný dokonca aj pártyservis. V októbri 2006 sa pred ňou vo vládnej strane otvorila vidina kariéry. Keď sa ani po roku nedočkala lepšieho miesta, na obede obdarovala premiéra, čím vyvolala škandál.

V rozhovore pre Nový Čas Ľubica Končalová potvrdila, že využila príležitosť a popri obede v zastrčenom bratislavskom hotelíku si vybavovala lepší flek. „Boli sme tam na pracovnom obede, tak som to využila,“ vyjadrila sa.

Premiérovi zrejme leží na srdci osud svojich podriadených až do takej miery, že Končalovej obetoval aj svoj voľný čas. „Riešili sme moje ďalšie pracovné zaradenie,“ pokračovala ambiciózna slečna, s ktorou si premiér čosi potajme šepkal vyše hodiny. Čo vybavila teda vedia len oni dvaja.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu