Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vodiči hlásia zdržanie v Bratislave: Na týchto úsekoch sa vyzbrojte trpezlivosťou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - V utorok ráno sa vodiči v Bratislave zdržia najmä na zjazde z Prístavného mosta na Bajkalskú, zdržanie predstavuje približne 30 minút. Kolóny sa podľa Zelenej vlny RTVS vyskytujú aj na zjazde z D1 od Zlatých Pieskov po Prístavný most, kde sa vodiči zdržia asi 30 minút.

Portál Stellacentrum informuje, že v Bratislave na Slovnaftskej odstraňujú následky dopravnej nehody, vodiči sa zdržia okolo 10 minút. Zdržanie okolo 10 minút môžu vodiči očakávať na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, v smere do Petržalky, informuje portál.

Z Čiernej vody a z Vajnôr v smere do Bratislavy hlási zdržanie 10 minút, rovnako na D2 za Stupavou v smere do mesta. V Moste pri Bratislave v smere do mesta hlási Stellacentrum zdržanie asi 15 minút, v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy okolo 10 minút. Vodiči sa zdržia aj na Račianskej, na Ulici Svornosti a na Popradskej v smere do mesta.

Všetky cestné sledované úseky aj horské priechody sú zjazdné, informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk. Na zníženú dohľadnosť do 200 metrov treba podľa SSC dávať pozor v okolí lokalít Považská Teplá, Sverepec, Horný Hričov, Predmier a Hričovské Podhradie.

Viac o téme: ZdržanieBratislavaPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu