Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nehoda, ktorá šokovala aj záchranárov: FOTO Audi doslova roztrhalo, nočná mora každého vodiča

Hrozivá nehoda v Nemecku, vodič Audi nemal šancu prežiť. Zobraziť galériu (2)
Hrozivá nehoda v Nemecku, vodič Audi nemal šancu prežiť. (Zdroj: Reprofoto/heidelberg24.de)

MUNDELSHEIM - Pri pohľade na snímky z nehody, ku ktorej došlo neďaleko nemeckého mesta Mundelsheim, naskakujú zimomriavky. Audi skončilo po kolízii s nákladným autom v oceľovom stĺpe. Vodič nemal šancu prežiť, lekár musel skonštatovať smrť. Diaľnica bola neprejazdná niekoľko hodín. Nasledovala však správa o ďalšej tragédii.

O nešťastí informovalo viacero nemeckých médií, medzi nimi aj portál Heidelberg24. Podľa dostupných informácií sa tragédia odohrala v stredu večer na diaľnici A81. Po tom, ako sa šofér nákladného auta preradil do stredového pruhu, vodič Audi v rýchlosti viac než 200 km/h už zrážke nedokázal zabrániť. 

Auto vymrštilo do vzduchu a skončilo v oceľovom stĺpe. Šofér (68) z vozidla vyletel a bol na mieste mŕtvy. Nik iný s ním v osudnej chvíli necestoval. Pre škody na diaľnici bol úsek neprejazdný niekoľko hodín. Hasiči Audi odstraňovali pomocou hydraulického zariadenia.

Prípad je o to smutnejší, že v kolóne, ktorá sa vytvorila za spomínanou nehodou, vyhasol aj ďalší ľudský život. Osobné auto skončilo pod prívesom kamiónu, čo malo pre šoféra smrteľné následky.

Viac o téme: NehodaNemeckoAudi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu