Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma v Bratislave: FOTO + VIDEO Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav! Muž spadol z 3-metrovej výšky

Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav. Zobraziť galériu (3)
Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav. (Zdroj: Tip čitateľa/Andrej)

BRATISLAVA – Pokojné sobotné ráno sa zmenilo na poriadnu drámu. Nášho čitateľa Andreja, ktorý sa okolo štvrť na desať nachádzal Námestí 1. mája, vystrašili sirény záchranných zložiek. Podľa našich informácií sa mal počas búracích prác zrútiť žeriav. Informáciu pre Topky.sk potvrdila i bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Článok je aktualizovaný o stanovisko Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby.

Počas búracích prác na Námestí 1. mája v bratislavskom Starom Meste došlo dnes ráno k nehodovej udalosti. Na mieste zasahovali hasiči aj policajti. Podľa našich informácií sa mal zrútiť stavebný stroj.

Na Námestí 1. mája sa zrútil žeriav

„Vami uvedeným prípadom sa už zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I. Poverený príslušník Policajného zboru už začal vo veci trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia v súbehu s prečinom poškodzovania verejnoprospešného zariadenia,“ potvrdila Topkám hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

„Podľa informácií z telefonátu na tiesňovú linku 155 mal byť muž pri vedomí, keď spadol z približne trojmetrovej výšky a zranil si nohu. Vyslali sme k nemu okamžite záchranárov a po ošetrení ho s poranenou dolnou končatinou previezli do nemocnice,“ informovala nás hovorkyňa Operačného strediska Zdravotnej záchrannej služby Alena Krčová.

Na Námestí 1. mája
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Andrej)

Na Námestí 1. mája
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Andrej)

Na Námestí 1. mája
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa/Andrej)

 

Viac o téme: BratislavaŽeriav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu