Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Informácie pre vodičov, aktuálna situácia: Na niektorých cestách pozor na sneh a hmlu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Pavol Ďurčo)

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký, informuje Slovenská správa ciest na webovej stránke.

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach Slovenska sú vozovky miestami pokryté vrstvou kašovitého, utlačeného až zľadovateného snehu do troch centimetrov.

Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na HP Herlianske sedlo, Vrchslatina a Podspády je na vozovke utlačený sneh hrúbky jeden až dva centimetre. Na HP Zbojská a Huty je na vozovke miestami zľadovatený sneh hrúbky jeden centimeter.

Na cestách I/67 odb. Dedinky - Ostrá Skala, II/533 Gemerská Polomka - sedlo Súľová, II/535 odb. Dobšiná - Palcmanská Maša, II/537 Podbanské - Tatranská Polianka, II/542 Sp. Belá - Sp. Stará Ves, II/543 Hniezdne - Červený Kláštor - Lysá nad Dunajcom, II/584 Pavčina Lehota - Jasná a na cestách III. triedy v okresoch Humenné, Stará Ľubovňa, Rožňava, Rimavská Sobota, Poprad, Banská Bystrica a v obvode Horné Považie, Kysuce, Orava a Turiec je zľadovatený sneh hrúbky jeden až tri centimetre.

V lokalite Jelšava je hmla s dohľadnosťou do 50 m a v lokalitách Zvolen, Slovenské Kľačany, Štrba, Tornaľa, Poprad, Krupina, Švábovská Stráň a Veľký Krtíš do 100 m.

Snehové reťaze sú potrebné pre všetky vozidlá na ceste II/584 Srdiečko - Bystrá.

Viac o téme: PočasieSituácia na cestách
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu