Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrozivá nehoda v Komárne: FOTO Rušeň tlačil auto pred sebou 200 metrov, senior skončil v nemocnici

Nehoda na železničnom priecestí Zobraziť galériu (3)
Nehoda na železničnom priecestí (Zdroj: PZ SR)

KOMÁRNO - Na železničnom priecestí v Komárne sa v piatok zrazil nákladný vlak s osobným vozidlom. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, vodič (75) auta vošiel na železničné priecestie, ktoré je vybavené zvukovou a svetelnou signalizáciou v čase, keď práve prechádzal vlak smerujúci do Nových Zámkov.

Po náraze rušeň tlačil auto pred sebou asi 200 metrov. Vodiča previezli do nemocnice. Alkohol v jeho dychu policajti nezistili. Dychová skúška bola negatívna aj u rušňovodiča. Dôchodca mal v aute aj psa, ktorý vyviazol bez zranení. Presné okolnosti nehody vyšetrujú.

Hrozivá nehoda v Komárne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ SR)

Podobné nešťastie, avšak s veľmi smutným koncom, sa odohralo aj pár dní red Vianocami. Pod kolesami vlaku skončilo vozidlo, v ktorom sa viezla Stanka (†39) s dcérkou Liliankou (†11). Šoférovala ich príbuzná. 

Pri zrážke s rýchlikom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/L.U.,S.K.)

K zrážke došlo po tom, čo 32-ročná vodička Renaultu Fluence z doposiaľ nezistených príčin vošla na železničné priecestie, ktoré je vybavené svetelným a zvukovým zariadením. Nanešťastie v čase, keď tadiaľ prechádzal rýchlik. Zatiaľ čo žena za volantom skončila v nemocnici, matka s dcérkou boli na mieste mŕtve.

Viac o téme: NehodaKomárno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu