Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Matka zraneného o šialenom vodičovi: Skoro mi zabil syna!

Zranený Jozef (16) s matkou Alenou (37) v nemocnici Zobraziť galériu (11)
Zranený Jozef (16) s matkou Alenou (37) v nemocnici

BRATISLAVA - Zdravotný stav štyroch mládencov zrazených autom na zastávke na Vajnorskej ulici je naďalej vážny! Viacerí ich príbuzní neskrývajú zlosť nad činom šoféra za jeho divokú jazdu. Jakub (25), ktorý v piatok popoludní sedel za volantom renaulta, je hospitalizovaný na psychiatrii!

Na nehodu si mládenci pamätajú len matne. „Sedel som na betóne. Na ušiach som mal slúchadlá a počúval som hudbu. Pred rútiacim sa autom som nestihol odskočiť,“ spomína na drámu študent Jozef (16), ktorý je po operácii nohy a má aj zlomenú ruku. „Ten šofér mi skoro zabil syna. Verím, že sa mu to neprepečie,“ vraví Jozefova mama Alena (37).

Podobne zmýšľa aj starý otec najťažšie zraneného študenta Róberta (16), ktorý skončil v nemocnici na ARO. „Dúfame, že vnuk prežije. Len aby sa ten šofér nevyhol zodpovednosti. Potom by sme si ho museli podať my,“ dodal dedko.

„Polícia pokračuje vo vyšetrovaní nehody,“ informovala včera bratislavská krajská policajná hovorkyňa Alena Toševová.

Renault, ktorého ručička tachometra po náraze ukazovala 150 km/h, riadil Bratislavčan Jakub (25), absolvent produkcie VŠMU. Pracuje vo filmovej distribučnej firme. Mladík je synom slovenského režiséra Pavla Gejdoša, známeho najmä vďaka dabingu seriálu Ally McBeal, a rozhlasovej dramaturgičky Viery Remeňovej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu