Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia havária autobusu!

ILUSTRAČNÁ FOTOGRAFIA
ILUSTRAČNÁ FOTOGRAFIA

ŽILINA - Ťažké zranenia utrpela dnes pri dopravnej nehode neďaleko Žiliny 25-ročná vodička českého osobného auta, ktorá sa zrazila so slovenským linkovým autobusom.

Z približne dvadsiatky cestujúcich v autobuse sa nikto nezranil. ČTK o tom informovala zástupkyňa policajnej hovorkyne Ingrid Jančulová. V krátkej dobe ide o piatu nehodu autobusu s vážnejšími následkami.

Havária sa stala medzi obcami Varín a Gbeľany. "Vodič autobusu na trase Lysica-Žilina vychádzal z vedľajšej cesty od obce Varín. Pri výjazde na hlavnú cestu nedal prednosť prechádzajúcemu osobnému vozidlu," spresnila Jančulová.

Vodičku auta previezli do nemocnice. Podľa hovorkyne zatiaľ nie je jasné, či je zranená šoférka Češka. Príčiny nehody polícia vyšetruje.

Pred týždňom sa zranilo šesť ľudí pri zrážke českého kamióna s linkovým autobusom pri obci Kysucký Lieskovec. Dva autobusy sa v uplynulom období zrazili pri Novom Meste nad Váhom. Začiatkom septembra havaroval pri Ružomberku český linkový autobus. Najtragickejšie následky mala havária autobusu pri Hriňovej, pri ktorej zomrelo päť ľudí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu