Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrôza v Bratislave: Pád z 8. poschodia, ženu (†55) našli ležať pod oknami nemocnice

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Dnes ráno došlo v ružinovskej nemocnici v Bratislave k tragédii. Pod jej oknami našli ležať 55-ročnú ženu. Zranenia po páde pravdepodobne z 8. poschodia budovy boli nezlúčiteľné so životom.

Hrozivý koniec dovolenky Čecha (†41) v Egypte: Zabil ho žralok, útok pred očami manželky

"Policajti v druhom bratislavskom okrese vyšetrujú okolnosti úmrtia 55-ročnej ženy z Bratislavy. Oznámenie o jej nehybnom tele, ktoré sa nachádzalo pod oknami nemocnice na Ružinovskej ulici sme prijali prostredníctvom linky 158 dnes, krátko pred 08.15 h," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

Policajná hliadka hodnovernosť oznámenia bezprostredne po jeho prijatí potvrdila. Na mieste sa nachádzali pracovníci RZP, ktorým sa napriek snahe ženu oživiť nepodarilo. Podľa doterajších informácií žena podľahla zraneniam, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou mali nastať následkom pádu z 8. poschodia budovy nemocnice.

"Ohliadajúci lekár pre zistenie presnej príčiny smrti ženy odporučil vykonať pitvu. Poverený príslušník PZ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," dodala Mihalíková.

Viac o téme: NemocnicaSkokRužinovPacientka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu