Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Škandalózna nahrávka z parlamentu: Rozhovor Pellegriniho s ministrami, ktorý nemal nikto počuť!

(Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Prezident Andrej Kiska v stredu v parlamente hovoril o stave republiky. Na premiérovi, vláde a polícii nenechal ani nitku suchú. Jeho prejav však po pár minútach prerušil predseda parlamentu Andrej Danko. Kotlebovi poslanci totiž držali v rukách písmenkách, z ktorých vytvorili takmer bezchybné slovo VLASTIZRADCA. Danko ich za používanie vizuálnych pomôcok vylúčil zo sály a prerušil schôdzu. Premiér Peter Pellegrini sa tak mal čas porozprávať so svojimi kolegami, ktorí však zabudli, že majú zapnuté mikrofóny...

Pellegrini - "VLASTIZRADCA"

Počas nútenej prestávky sa premiér Peter Pellegrini rozprával so svojimi kolegami Gabrielou Matečnou, Arpádom Érsekom, Richardom Rašim, Petrom Kažimírom a Jánom Richterom. Kamarátsky sa privítali a srandovali. Zabudli však, že majú zapnuté mikrofóny a tak bolo všetko počuť.

Napriek tomu, že Andrej Danko prerušil Kiskov prejav z úcty k prezidentovi, premiér Slovenskej republiky aj s Gabrielou Matečnou "srandovali" o tom, že si po prestávke zoberú "nejaké transparenty".

"Len neviem, či nám to vyjde. V, L, A, S, T, I, Z RADCA. A Laššáková bude drža´t výkričník, na ňu nevyšlo písmeno," počuť premiéra na videu. So smiechom sa k nemu pridáva aj Matečná. "Áno, dajme tam výkričník," prikyvuje. Vtedy ale premiérovi dôjde, že ich je počuť a je po srande.

Podobné prípady sa stali aj Ivanovi Gašparovičovi, ktorý nazval nebohého Michala Kováča "starým ch*jom" a keď Harabin povedal Danielovi Lipšicovi "Pôjdeš do basy, ty hajz*l".

 

Viac o téme: Peter PellegriniVlastizradca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu