Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hromadná nehoda v Strečne: Zrazili sa dve nákladné a tri osobné autá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA / Polícia SR)

STREČNO – Troch ľudí jednorazovo ošetrili v pondelok ráno pri dopravnej nehode dvoch nákladných a troch osobných áut na ceste I/18 v katastri obce Strečno (okres Žilina). Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že 45-ročný vodič z Turecka, ktorý viedol nákladné auto Iveco s návesom v smere z Martina do Žiliny, nedodržal dostatočnú vzdialenosť za osobným autom Alfa Romeo a narazil do neho. "Po náraze došlo ešte k stretu troch motorových vozidiel jazdiacich v tom istom smere jazdy - Fordu Mondeo, BMW a nákladného auta Renault s návesom. Po dopravnej nehode jednorazovo ošetrili vodiča a spolujazdca z Fordu Mondeo a spolujazdca z Alfa Romeo. Alkohol u vodičov dychovými skúškami nezistili, hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 19.000 eur," uviedol Moravčík.

"Policajti z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovali v smere z Martina do Žiliny cestnú premávku a odkláňali ju cez priľahlé parkovisko a v smere zo Žiliny do Martina riadili premávku do voľného jazdného pruhu. Policajti monitorovali cestnú premávku aj po odstránení následkov dopravnej nehody a v prípade potreby ju riadili a usmerňovali," dodal krajský policajný hovorca.

Viac o téme: NehodaMotorestStrečno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu