Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Tragická nehoda pri Topoľčanoch: Matej (†25) miloval rýchlu jazdu, z jeho slov mrazí

Tragédia pri Topoľčanoch Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Topoľčanoch (Zdroj: Foto: FB, Polícia)

TOPOĽČANY - Matej (†25) miloval rýchlu jazdu. Jeho vášeň sa mu, žiaľ, stala osudnou. V sobotu podvečer havaroval. Silný náraz do stromu neprežil.

Nešťastie sa stalo v sobotu podvečer okolo 17-tej hodiny medzi obcami Svrbice a Ratnovce v okrese Topoľčany. Matej sadol za volant žltého Seatu Leon a vybral sa na cestu. Pravdepodobne šliapol poriadne na plyn. "Vodič z doposiaľ nezistených príčin narazil do stromu, následkom čoho utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol,"  informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

FOTO Tragická nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB, Polícia)

Havarovaný vrak spozoroval v priekope pri kmeni stromu po nejakom čase okoloidúci. Náraz bol taký silný, že vodič z auta vyletel. "Prípadné požitie alkoholu bude u nebohého vodiča zisťované pri pitve. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela Bruchterová s tým, že polícia vyčíslila škodu na 5000 eur.

FOTO Tragická nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB, Polícia)

Matej pochádzal z obce Adranovce, no žil v Novom Meste nad Váhom. Pod svojou titulnou fotografiou na sociálnej sieti mal zverejnený veľavravný status: "Keď ma jedného dňa rýchlosť zabije, neplač... Ja som sa usmieval..."

Viac o téme: NehodaTragédiaTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu