Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Matka Katky: Moja dcéra zomrela so zaviazanými očami

Mama hovorila s Katkou ako posledná. Zobraziť galériu (2)
Mama hovorila s Katkou ako posledná.

LUČENEC - Katka († 22) zomierala so zaviazanými očami. Páchatelia, ktorí ju najskôr prekvapili v herni a ukradli štvrť milióna korún, ju potom uniesli. Dievča podľa stôp najskôr škrtili, bili a až potom surovo podrezali.

Telo milovanej ženy bol identifikovať jej snúbenec Peter (26). „Ukázali mi ju iba na chvíľu. Bola celá od krvi a mne prišlo zle, skoro som odpadol,“ povedal mladík, ktorý si s Katkou plánoval spoločný život.

Posledný, kto s Katkou telefonoval, bola jej mama. „Volali sme spolu o štvrť na tri. Povedala, že už nemá hostí a upratuje. Potom mi už nebrala telefón. Peťo bol vždy pri nej a chodili spolu aj domov. Teraz však nemohol a stalo sa takéto nešťastie. Miesto svadby jej chystám pohreb,“ plače mama mladého dievčaťa. Rodina aj ľudia z Lučenca sú presvedčení, že Katka svojich vrahov musela poznať.

Podľa našich informácií dvaja páchatelia vošli do herne, kde Katku omámili, zalepili jej oči páskou a zadným vchodom ju odniesli do auta. Hlavné vchodové dvere zapreli doskou, aby sa nedali otvoriť. V herni nechali telefón aj sandále svojej budúcej obete. Náš zdroj ďalej uviedol, že polícia má jedného svedka, ktorý opísal auto, v ktorom páchatelia pravdepodobne z herne odišli. Malo by ísť o dodávku.

Na mieste činu polícia našla odtlačky pneumatík - stopy dievčaťa sa nachádzali v ich strede. Katka sa zrejme počas jazdy prebrala a pri obci Halíč, iba pár kilometrov od Lučenca, vybehla z auta so zaviazanými očami a začala kričať o pomoc. Páchatelia ju chceli umlčať, spanikárili a brutálne jej podrezali hrdlo. Smrť nastala približne o tretej hodine ráno. Dievča nebolo znásilnené ani ho neokradli.

Podľa našich informácií polícia už má vytypovaný okruh ľudí, ktorí mohli vykonať tento ohavný čin, a tak slučka okolo beštiálnych vrahov sa teda pomaly, ale isto zaťahuje.

Utorok 21. 8. 2007 - Posledné hodiny Katkinho života:


2.15 hod.: Katka poslednýkrát telefonuje s matkou. Hovorí, že už upratuje a nemá hostí. Potom už telefón nedvíhala.
2.30 hod.: Čas, keď pravdepodobne vnikli do herne páchatelia. Omráčili Katku, zobrali peniaze a vyniesli ju do auta.
3.00 hod.: Život mladého dievčaťa vyhasol krutou rukou bezcitného vraha.
7.00 hod.: Telo našli náhodní chodci.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu