Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Katku (†22) uniesli a podrezali

Katka († 22) Zobraziť galériu (3)
Katka († 22)

LUČENEC - Obrovskú lásku vystriedal nevýslovný žiaľ. Katka († 22) a Peter (26) sa milovali a plánovali spoločnú budúcnosť.

Ich šťastie sa skončilo v pondelok v noci, keď neznámy páchateľ prepadol bar, kde Katka pracovala. Ukradol 200-tisíc Sk a Katku zobral so sebou ako rukojemníčku. Neskôr ju brutálne podrezal a jej bezduché telo odhodil na poľnej ceste pri obci Halič.

Rodina mladej dievčiny sa nevie spamätať zo šoku. Najťažšie to však znáša snúbenec dievčiny Peter (26), ktorý bol identifikovať jej telo. „Bolo to strašné. Nechcite vidieť, ako vyzerala,“ povedal mladík, ktorý po celý čas plakal do vankúša.

Peter s Katkou strávil štyri krásne roky. Dnes sa mu však rúca svet. Pred rokom prišiel o mamu a otec mu zomiera na rakovinu. Teraz mu osud uštedril ďalšiu ranu. Prišiel o milovanú Katku, s ktorou si plánoval budúcnosť. Rodina dievčiny sa o vražde dcéry dozvedela ako posledná. „Večer išla normálne do práce. O tretej ráno mala končiť. Neprišla však domov, boli sme nervózni. Až večer prišli policajti. Povedali nám, že ju zabili. Ako to mohol niekto spraviť?! Bolo to dobré a milé dievča,“ hovorí s plačom stará mama nebohej dievčiny.

„Mladú ženu neznámy páchateľ bodol do krku a to minimálne dvakrát. Prerezal jej krčnú tepnu a ona vykrvácala. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy, za ktorý páchateľovi hrozí trest na 15 až 20 rokov,“ povedala Petra Babulicová, zástupkyňa banskobystrickej policajnej hovorkyne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu