Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Muži prezlečení za policajtov prepadli nemeckých poľovníkov

ZLATÉ MORAVCE - Najmenej traja ozbrojení ľudia prezlečení za maskovaných policajtov v pondelok ráno prepadli nemeckých poľovníkov v chatovej oblasti pri Zlatých Moravciach.

Troch mužov, z ktorých najmenej dvaja boli nemeckí poľovníci a jednu ženu spútali vo vnútri chaty, ukradli z nej cennosti a odišli na ich aute. Informovala o tom dnes polícia.

Ozbrojení muži mali oblečené čierne kombinézy s nápisom "Polícia". "Všetkých spútali a z chaty si odniesli dlhé poľovné zbrane, obrazy a aj osobné auto Porsche, na ktorom odišli," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Páchatelia prepadli poľovníkov ráno okolo pol ôsmej, a tí sa z pút vymanili a privolali políciu až asi po troch hodinách, poznamenala Čuháková.

Poľovníci vyčíslili škodu podľa hovorkyne na vyše dva milióny korún. Dodala, že polícia po páchateľoch, ako aj po ukradnutom aute, vyhlásila pátranie a začala trestné stíhanie za zločin lúpeže a porušovania domovej slobody. V prípade vypátrania páchateľov a dokázania viny im hrozí väzenie desať až pätnásť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu