Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajti ukázali VIDEO ako sa jazdí pri Bánovciach: Vodič Fiatu mal obrovské šťastie

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Slovenskí policajti zverejnili dramatické video z ciest. V okolí Bánoviec nad Bebravou mohlo dôjsť k tragédii, pri ktorej mohol vyhasnúť ľudský život.

Policajti zverejnili krátke video na svojej stránke na Facebooku. Poslal im ho čitateľ. "Poslal nám priamo autor tohto videa - z okolia Bánoviec nad Bebravou," tvrdia policajti. Na záberoch je vidno ako sa vodič Fiatu Punto snaží predbehnúť pred ním idúce vozidlo. Z protismeru sa však vynorí ďalšie auto. Punto sa mu vyhne len tak tak.

Auto, Bánovce nad Bebravou, Polícia SR

Videu sa dostalo aj veľkého ohlasu medzi fanúšikmi facebookovskej stránky. "Takýchto expertov stretávam denne, bohužiaľ. Najradšej by som ich poriadne vytrieskala. Asi vodičský preukaz získali v lotte a myslia si, že sú nesmrteľní. Ani by ma to neštvalo tak veľmi, ak by som v aute nemala deti a hlavne nálepku na zadnom okne. Ale oni sú asi z iného sveta, im značenie na ceste, značky a nálepky sú iba na ozdobu. Vziať vodičák a potrestať," napísala Erika na margo nebezpečnej jazdy dotyčného šoféra na videu.

Michal si zase myslí, že dnes je to na cestách bežná prax. "Bohužiaľ, je to bežná prax. Keď človek dodržuje predpisy, tak ho všetci predbiehajú, lebo ide "pomaly", a všetci sa strašne ponáhľajú a nevydržia ísť za ním ani pol minúty a musia ho predbehnúť za každú cenu. A ešte dostane prostredník. Zažívam to snáď každú jednu cestu," vyznal sa Michal.

Viac o téme: AutoBánovce nad BebravouPolícia SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu