Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slováci hrajú o rekordný jackpot - 97 674 629 SK!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Stávkujúca horúčka na Slovensku vrcholí! V jackpote II. ťahu bude v nedeľnom žrebovaní viac ako 97 miliónov korún. Národná lotériová spoločnosť Tipos totiž k súčasnému 47-miliónovému jackpotu pripravila pre stávkujúcich 50-miliónovú prémiu. Ak uhádnete pri najbližšom losovaní známych loptičiek všetkych 6 čísel, vyhráte najvyššiu sumu v histórii lotérií na Slovensku.

„ Na prémiovej hre sa zúčastňujú všetky stávky LOTO, ktoré si súčasne podali aj doplnkovú hru JOKER. Výhra v prémii vznikne vtedy, ak hráč uhádne všetkých šesť vyžrebovaných čísel v LOTO a posledné číslo JOKER-u je rovnaké s posledným číslom vyžrebovaného šesťčíslia hry JOKER,“ povedal predseda predstavenstva Tiposu Ján Barczi.

Spolu s prémiou sa tak hrá o rovných 97 674 629 korún. Je to o vyše sedem miliónov korún viac než bola doterajšia najvyššia výhra v LOTO. V júni 2005 vyplatili výhercovi vyše 90 miliónov korún. Takú vysokú úroveň už JACKPOT odvtedy nedosiahol. Druhá najvyššia výhra bola skoro o 25 miliónov nižšia. Zaujímavé je, že ľudia si ročne nevyzdvihnú svoje výhry asi za 30 miliónov korún. Ide o spočítané sumy malých výher. „Tohto roku minuli ľudia na lotérii viac ako 1,9 miliardy korún,“ dodal Barczi.
Slováci hrajú o rekordný
Zobraziť galériu (2)

Astrologička radí: Toto sú šťastné čísla

2, 7, 9, 11, 27, 29

Šancu vyhrať rozprávkový balík peňazí treba využiť. Astrologička Alena Nemčeková (45) odporúča, aby si 6 čísel zo 49 stavili ľudia narodení v znamení Leva a Strelca. V deň žrebovania - 29. júla 2007 - im totiž budú planéty naklonené. vom. Najvhodnejším adeptom na výhru je človek narodený v deň žrebovania,“ povedala astrologička a numerologička Alena Nemčeková. Keďže slnko je vesmírne teleso stelesňujúce muža, nežné pohlavie má šancu na výhru o trocha nižšiu. „Pri rozbore dátumu mi vyšlo, že šťastnými číslami by mohli byť 2, 7, 9, 11, 27 a 29,“ dodáva astrologička. Upozorňuje, že deň žrebovania bude v znamení rozčarovania a sklamania, ktoré u mnohých ľudí vznikne po neúspechu v hre. „Človek, ktorý vyhrá veľký balík peňazí, musí myslieť na zadné kolieska. Každá suma sa dá rýchlo minúť a spôsobiť tak ľudské nešťastie,“ dodala Nemčeková.

Tutovky


Veľa hráčov podávajúcich lotériu verí v šťastné čísla. Ak patríte medzi nich, ponúkame vám inšpiráciu. V tomto roku padali v I. ťahu hry LOTO najčastejšie čísla 20, 11, 34, 45, 36 a 43. Šťastné čísla II. ťahu boli 20, 18, 44, 28, 9 a 23.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu