Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kočner to už poriadne prehnal: Takto sa vyhráža novinárovi, ktorý pátral po jeho kšefte

Marián Kočner Zobraziť galériu (4)
Marián Kočner (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - "Začnem sa špeciálne venovať Vám, Vašej osobe, Vašej matke, Vášmu otcovi a Vašim súrodencom.“ Toto sú slová človeka z tzv. mafiánskych zoznamov Mariána Kočnera adresované novinárovi, ktorý odhalil, že predáva byt vedľa premiéra Fica.

Kontroverzný podnikateľ a človek z tzv. mafiánskych zoznamov Marián Kočner predal svoj byt v luxusnej rezidencii Bonaparte. Ide o susedský byt premiéra Roberta Fica. Mimochodom, celú bytovku staval Ladislav Bašternák, ďalší kontroverzný podnikateľ podozrivý z daňových podvodov. Informovalo o tom Aktuality. Čo je však zarážajúcejšie, Kočner sa vyhrážal redaktorovi, ktorý o tom napísal, že začne vyťahovať špinu na jeho rodinu.

Pred Bonaparte sa konali aj protesty
Zobraziť galériu (4)
Pred Bonaparte sa konali aj protesty  (Zdroj: SITA)

Tvrdí, že byt ponúkal už roka pol a konečne ho predal tomu, komu nevadia "vaše drísty a fabulácie". Cenu neprezradil.

Kočner predal byt v Bonaparte manažérovi Prvej stavebnej sporiteľne Erichovi Feixovi. Kočner sa stiahol tiež z firmy Inkasný servis, ktorá je známa z viacerých káuz. Tvrdí však, že s jeho vyšetrovaním to nesúvisí. Prečo tak urobil, nechce komentovať. "Do toho vás hovno," odvetil Kočner.

Marián Kočner
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Začnem sa Vám venovať

Po novinárskych otázkach ohľadom predaja bytu Kočner zavolal späť a začal sa vyhrážať. "Začnem sa špeciálne venovať Vám, Vašej osobe, Vašej matke, Vášmu otcovi a Vašim súrodencom," píše portál Aktuality.

Pred pár dňami totiž vyšlo na povrch, že kontroverzný podnikateľ je obvinený za porušovanie povinností pri správe cudzieho majetku. Tiež by mal byť čoskoro obvinený pre podozrenie z podvodu.

Marián Kočner
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Ako Rolls-Royce, ostatní sú kolobežky

Kto je Marián Kočner možno najlepšie vystihol podnikateľ Róbert Číž (obvinený z podvod, jedna z strán sporu v kauze Bašternák) slovami pre denník Sme: "Toto, na čo sa pýtate, je skutočný organizovaný zločin, ktorý na svoju činnosť využíva všetky inštitúcie štátu. Kočner sa vraj na jednom stretnutí chválil, že oni sú taký rolls-royce a ostatní sú len kolobežky."

Viac o téme: Marián KočnerBonaparte
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu