Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Požiar hotela Mečiarovcov spôsobil skrat

Baračku vlastní rodina Vladimíra Mečiara. Zobraziť galériu (3)
Baračku vlastní rodina Vladimíra Mečiara. (Zdroj: Nový Čas)

TRENČIANSKE TEPLICE - Nebol to úmysel, ale nešťastná náhoda. Nočný požiar v známom Parkhoteli Baračka, ktorý patrí rodine šéfa HZDS Vladimíra Mečiara, spôsobil pravdepodobne skrat v saune.

Včera počas dňa už fungoval bez väčších obmedzení. Uzavretá zostala len najviac poškodená časť balneocentra.

Horieť začalo v stredu večer. Požiar sa rozšíril z priestorov sauny. Zamestnanci hotela vypli prúd a privolali hasičov. Podľa miestnych z budovy v panike vybiehali kuchári. Na miesto prišiel aj Vladimír Mečiar mladší a manžel jeho sestry Magdy. „Bude sa zis- ťovať príčina vzniku požiaru, čo môže trvať aj niekoľko dní,“ povedal veliteľ hasičov Pavol Rapan.

Podľa našich informácií je predbežne vylúčená chyba človeka aj úmyselné podpálenie. „Je to prísne strážený objekt. Ťažko by sa tam dostal záškodník, a ak by dnu predsa vošiel, určite by nepodpálil saunu,“ povedal náš zdroj. Podľa neho oheň spôsobila zrejme technická chyba na zariadení. Odborníci preto hľadajú v budove elektrické vedenie, ktoré mohlo spôsobiť skrat.

Luxusný hotel patriaci do impéria rodiny Vladimíra Mečiara bol včera normálne v prevádzke okrem časti balneocentra. „Priestory sú poškodené a prebieha tam vyšetrovanie,“ povedala marketingová manažérka Denisa Murínová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu