Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kúpalisko v Trebišove: Relaxujte v peknom prostredí

V plaveckej 50-ke má voda osviežujúcich 27 stupňov. Zobraziť galériu (3)
V plaveckej 50-ke má voda osviežujúcich 27 stupňov.

Príjemné prostredie, dosť miest v chládku, čistá voda a prijateľné vstupné. To sú najväčšie lákadlá kúpaliska, v ktorom majú plaveckú 50-ku, 25-ku a aj detský bazén so šmykľavkami. Osviežujúca voda má 27 stupňov.

Pekný a čistý areál kúpaliska má kapacitu 2 000 ľudí. Okrem Trebišovčanov sem chodieva i mnoho návštevníkov zo širšieho okolia, ktorí si pochvaľujú predovšetkým dobré ceny vstupného. Jeho výška je 50 a 25 korún, čo je veľkým lákadlom najmä pre rodiny s deťmi. Okrem detského bazéna so šmykľavkami tu nájdete aj hojdačky v pomerne dobrom stave. Pre tých, ktorí sa chcú pred slniečkom ukryť, je tu množstvo miest aj v tieni pod košatými vŕbami. Otváracie hodiny sú od 10-tej do 18-tej. Naporúdzi sú aj stánky s rýchlym občerstvením a taktiež reštaurácia s varenými jedlami za prijateľné ceny.

Samozrejmosťou je prenájom ležadiel, šatní a športových potrieb. V rámci športového vyžitia sa núkajú možnosti plážového volejbalu, futbalu, stolného tenisu či minigolfu. V komplexe je aj dostatok prezliekarní a toaliet. S ubytovaním tu však nepočítajte. No v blízkom okolí kúpaliska ho nájdete za prijateľné ceny.

areál ****
šport ***
ubytovanie *
vstupné *****
odporúčame pre športovcov a rodiny s deťmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu