Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turisti mu močili za chatou, tak sa nahneval a dal si urobiť výstražnú tabuľu: FOTO Koniec srandy

Chata pod Borišovom Zobraziť galériu (2)
Chata pod Borišovom (Zdroj: Facebook/Grupa Fanatyków Ataków Szczytowych "Cilosy", Google maps)

NECPALY - Turistom prechádzajúcim okolo chaty pod Borišovom dal chatár poriadne najavo, čo sa mu nepáči. Značka, ktorú vyvesil v okolí je jasná a zrozumiteľná. Na toho, komu sa nechce zájsť vykonať potrebu do lesa alebo priamo do chaty, čaká tvrdý trest.

Chata pod Borišovom sa nachádza pod vrchom Borišov vo Veľkej Fatre a ponúka ubytovanie pre dvadsiatich ľudí. Vďaka svojej polohe slúži ako cieľ vysokohorských túr. Pristaví sa tu množstvo turistov, ktorí sa nie vždy správajú distingvovane. Problém s toaletami v lese sa nerieši a tak tí, ktorých to chytí, situáciu riešia po svojom. Namiesto toho, aby sa ľudia zašli vymočiť do chaty alebo kúsok do lesa, vyberú sa za chatu a vykonajú, čo treba.

Turisti mu močili za
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Grupa Fanatyków Ataków Szczytowych "Cilosy", Google maps)

Problém s močiacimi návštevníkmi hôr vyriešil chatár po svojom. Po okolí vyvešal značky, ktoré jasne dávajú najavo, čo sa stane tomu, kto tento zákaz poruší. Treba priznať, že predstava zrealizovania je odstrašujúca. Je síce veľmi nepravdepodobné, že vzniknutý problém toto upozornenie vyrieši, no tí, čo na túto značku narazia sa aspoň dobre zabavia. 

Viac o téme: ZnačkaChata pod BorišovomVeľké Karpaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu