Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bratislavský fantóm sa vyhráža MHD: Unesiem ďalšiu električku!

Túto električku č. 4 ukradol neznámy páchateľ 17. 6. na Zlatých pieskoch. Zobraziť galériu (2)
Túto električku č. 4 ukradol neznámy páchateľ 17. 6. na Zlatých pieskoch.

BRATISLAVA - To je ale drzosť! Po tom, ako sa pred desiatimi dňami vlámal neznámy pirát do električky, vedenie Dopravného podniku Bratislava (DPB) má opäť dôvod na ostražitosť. Gauner s prezývkou Elektroman sa e-mailom vyhráža, že ukradne ďalšie električky.

„Neznámy páchateľ sľubuje ďalšie krádeže električiek. Z tohto dôvodu zabezpečíme ochranu vozidiel na konečných staniciach,“ povedal šéf predstavenstva Dopravného podniku Bratislava Branislav Zahradník. Dodal, že špecialisti na informatiku poznajú e-mailovú adresu, z ktorej bola vyhrážka odoslaná.

V nedeľu 17. júna uniesol neznámy vagabund odstavenú električku na Zlatých pieskoch. Odviezol sa v nej takmer tri kilometre. Zastavilo ho až vypnutie elektrického prúdu. Totožnosť piráta sa polícii doteraz nepodarilo zistiť. „E-mail neberieme na ľahkú váhu. Človek, ktorý sa vlámal do nášho vozidla, poznal konštrukciu električiek. Nechceme, aby došlo k opakovaniu tohto nepríjemného prípadu,“ dodal Zahradník. Výhražný e-mail dopravný podnik odstúpil polícii.

Takýto e-mail dostalo vedenie dopravného podniku:

- Kedze ste taki tupci a neviete najst, ani co Vam lezi pod nohami, ukradnem Vam dalsie elektricky v najblizsich dnoch. Majte sa. Elektroman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu