Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Razantná reakcia na hulvátstvo kotlebovcov: Ste deti a nebudete mi nič diktovať!

Katarína Koščová Zobraziť galériu (3)
Katarína Koščová (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - Správanie kotlebovcov prestalo baviť mnohých. Najnovšie sa na ich adresu vyjadrila nahnevaná slovenská speváčka Katarína Koščová, ktorá sa zúčastnila na podujatí venovanom extrémizmu. Direktívne a opovrhujúce reakcie ju prinútili verejne prejaviť svoj názor na poslancov v zelených mikinách.

"Po diskusii v Kežmarku sa ma štyria páni z ĽSNS prišli spýtať, či sa ich bojím. Povedala som im, že nie," týmito slovami na svojom facebookovom profile začala Koščová. Podujatie bolo zamerané na viaceré témy akými je extrémizmus, slobody, xenofóbie a iné. Koščovej rozhorčenie ale nespôsobila neľahká diskusia. Pravým dôvodom boli prítomní kotlebovci oblečení v ich neodmysliteľných zelených mikinách.

Správanie poslancov ĽSNS bolo podľa speváčkiných slov opovrhujúce, výsmešné a direktívne. Jeden z kotlebovcov sa do nej pustil v zmysle, že si dovolila použiť slovo krajina namiesto Slovenska. Čo bolo ale dôležité, z kontextu jej slov bolo pochopiteľné, že rozpráva práve o Slovensku. "Nemáte čo opravovať ľudí za to, že nepoužili vaše obľúbené slovo na označenie konkrétneho štátu," rázne uviedla na správnu mieru speváčka.

Razantná reakcia na hulvátstvo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Katarína Koščová )

Úprimné slová si prečítala tisícka užívateľov. Získala si svojou výpoveďou množstvo priaznivcov. Ľudia príspevok zdieľali, komentovali a prejavili svoje sympatie. So správaním kotlebovcov sa teda pravdepodobne nestotožňuje viacero ľudí. Koščová však svoj názor prejavila verejne. 

Razantná reakcia na hulvátstvo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Katarína Koščová )

Viac o téme: KritikaStatusKoščováĽSNS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu