Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odstrašujúce VIDEO tragickej nehody motorkára v Bratislave: Posledné sekundy, takto riskoval

Posledné sekundy pred tragédiou Zobraziť galériu (3)
Posledné sekundy pred tragédiou (Zdroj: Repro foto Tv Joj, tip čitateľa )

BRATISLAVA - Tragicky sa skončil včerajší podvečer v hlavnom meste. Nehoda dvoch áut a motorky sa stala osudnou pre 36 – ročného motocyklistu Petra. Na mieste zasahovali záchranári, ktorým sa žiaľ nepodarilo mužovi pomôcť.

Motorkár v Bratislave

 

Utorková dopravná nehoda v Bratislave sa skončila tragicky. Prišlo k nej krátko pred pol siedmou podvečer na Popradskej ulici v blízkosti čerpacej stanice. K zrážke prišlo medzi motocyklom značky Kawasaki a dvomi osobnými autami.

Odstrašujúce VIDEO tragickej nehody
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Tv Joj, tip čitateľa )

"Privolaným záchranným zložkám na miesto sa život 36 – ročného motocyklistu z okresu Senec aj napriek ich vynaloženému úsiliu zachrániť nepodarilo," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Nešťastnú správu o mužovi, ktorý nehodu neprežil nám potvrdil aj hovorca záchranárov Boris Chmel. "Privolaní záchranári sa snažili niekoľko desiatok minút o záchranu mužovho života, žiaľ neúspešne. Muž podľahol mnohopočetným zraneniam, ktoré pri zrážke utrpel."

Odstrašujúce VIDEO tragickej nehody
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Repro foto Tv Joj, tip čitateľa )

Presné príčiny nehody sú doposiaľ neznáme. Vodiči osobných automobilov podstúpili dychovú skúšku, ktorej výsledky požitie alkoholu vylúčili. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Veľká tragédia zasiahla aj rodinu, Peter tu zanechal 6 - ročného syna. 

Posledné sekundy pred smrťou 

Získali sme video zachytávajúce pár sekúnd pred tragickou nehodou, ktorá si vyžiadala smrť motorkára Petra. Na záberoch je vidieť ako ľahkovážne jazdí v strede pomedzi autá a kľučkuje. Zvuk na videu nie je, no podľa slov svedka, Peter motor vytáčal do poriadne vysokých otáčok.

Na videu je vidieť dvoch motorkárov. Prvým je práve Peter, ktorý v porovnaní s druhým motorkárom išiel rýchlejšie ako mal. Aj svedok priznal, že Petrova rýchlosť bola neporovnateľná a druhý motorkár išiel o moc pomalšie. Ľahkovážna a nebezpečná jazda sa tak žiaľ stala poslednou. 

Viac o téme: NehodaTragédiaMotorkárBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu