Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vážne dopravné nehody: Vodič zrazil chlapca (8), opilec zasa starenku (73)

Vodič Fabie zrazil osemročného chlapca Zobraziť galériu (2)
Vodič Fabie zrazil osemročného chlapca (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Dve nehody s účasťou chodcov a jednu s cyklistkou zaevidovali policajti od nedele v Trnavskom kraji. V jednom prípade bolo účastníkom maloleté dieťa, pri druhej asistoval aj alkohol.

Tragická nehoda sa stala dnes skoro ráno v okrese Skalica. Neďaleko hraničného priechodu Holíč - Hodonín zrazil český kamión 50-ročnú chodkyňu. Presné okolnosti nehody vyšetrujú. 

V nedeľu popoludní v obci Prašník zrazil 30-ročný vodič Fabie osemročného chlapca. Ťažko zranené dieťa previezol vrtuľník do bratislavskej nemocnice. Vodičovi alkohol nezistili. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, nehodu policajti vyšetrujú ako prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti. 

V ten istý deň v Senici na Hviezdoslavovej ulici zrazil podgurážený šofér pri cúvaní 73-ročnú cyklistku. Tridsaťštyriročný vodič Seatu Leon sa snažil zaparkovať medzi stojace autá, no nevšimol si ženu na bicykli. Dôchodkyňa po náraze spadla na zem a skončila s viacerými zraneniami s doposiaľ nezistenou dobou liečenia. Vodič mal vyše jedno promile. Obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, vyšetrovanie nehody pokračuje. 

Viac o téme: NehodyPrašník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu