Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma v Sučanoch: Barbora (34) si spôsobila vážne popáleniny, záchranári mali plné ruky práce

Záchranné zložky na mieste činu Zobraziť galériu (3)
Záchranné zložky na mieste činu (Zdroj: repro foto tv joj)

SUČANY - Stredajšie predpoludnie sa pre mladú ženu zmenilo na boj o život. Dôvodom mala byť nešťastná náhoda. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Barbora utrpela popáleniny a jej stav je vážny. Podľa informácií Tv Joj, bola dôvodom horľavá látka.

Hrôzostrašný pohľad sa naskytol mužom, ktorí započuli zúfalé volanie o pomoc. Barbora (34) mala stáť v okne a kričala. Na mladej žene, malo tlieť oblečenie. K nešťastiu podľa informácií televízie prišlo po tom, čo sa Barbora snažila pomocou tekutého podpaľača zakúriť. Ten sa jej ale pravdepodobne vylial na šaty, ktoré začali horieť.

Dráma v Sučanoch: Barbora
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Na miesto dorazili všetky záchranné zložky. "34 – ročná žena utrpela popáleniny na približne 80 percentách tela. Po prvotnom ošetrení bola transportovaná do nemocnice v Martine," vyjadril sa hovorca záchranárov Boris Chmel. "Následne nato, bola prevezená do nemocnice v bratislavskom Ružinove, na oddelenie popálenín," dodal. Informoval nás aj o tom, že stav ženy bol veľmi vážny.

Dráma v Sučanoch: Barbora
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Nešťastný prípad vyšetruje polícia. "V súvislosti s touto udalosťou poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," vyjadril sa hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. 

Viac o téme: NehodaŽenaNešťastiePopáleninySučany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu