Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragická nehoda pri obci Beckov: Muž (†36) bez vodičáku narazil do stĺpa, zraneniam podľahol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BECKOV - Pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa dnes krátko po poludní stala v obci Beckov v okrese Nové Mesto nad Váhom, zahynul 36-ročný motocyklista. Informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

„Tridsaťšesťročný motocyklista z obce Košecké Podhradie v Ilavskom okrese, ktorý nebol držiteľom vodičského oprávnenia, na terénnom motocykli bez evidenčného čísla jazdil po ceste II/507 od Beckova smerom na obec Rakoľuby. V ľavotočivej zákrute z doposiaľ nezistených príčin prešiel vpravo mimo vozovku, vybehol s motocyklom na chodník, spadol a narazil do betónového stĺpa,“ uviedla Antalová.  

V dôsledku pádu podľa nej utrpel vážne zranenia, ktorým aj napriek intenzívnej snahe záchranárov podľahol po niekoľkých minútach priamo na mieste nehody. Na motocykli nevznikla takmer žiadna škoda. Motocyklistovi odoberú krv na súdnej pitve. 

„Na miesto nehody prizvali súdneho znalca. Okresný dopravný inšpektorát v Novom Meste nad Váhom začal trestné stíhanie v súvislosti s prečinom usmrtenia,“ doplnila hovorkyňa s tým, že príčina a miera zavinenia nehody je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaBeckov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu