Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Vážna nehoda pri Holíči: Vodiči ostali šokovaní, na cestu vybehlo asi 20 diviakov

Vážna nehoda pri Holíči Zobraziť galériu (3)
Vážna nehoda pri Holíči (Zdroj: Foto: polícia)

HOLÍČ - Vážna dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno pri Holíči. Vodičom skrížila cestu svorka diviakov, zrážke už nedokázali zabrániť.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, havária sa stala o štvrť na sedem ráno, na ceste v smere od Holíču na Hodonín. Na cestu z nenazdajky vybehlo z lesa približne dvadsať diviakov, vodič na mercedese kvôli krátkej vzdialenosti už neodokázal ubrzdiť. V rýchlosti do zvierat narazil. Vzápätí došlo k zrážke s dodávkou Renault Trafic, ktorá išla v protismere. 

Upozornenie. Obrázok nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri nehode sa ťažko zranil vodič renaultu Čech Peter (50), jeho spolujazdec Tomáš (38) tiež z Česka utrpel ľahké zranenia. Ľahké zranenia utrpel aj druhý vodič z mercedesu Ján (51). "50-ročného muža sme s polytraumou, ale pri vedomí previezli do skalickej nemocnice. Tam sme previezli aj 38-ročného muža a 51-ročného muža s poranením v oblasti hrudníka," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 


Prečítajte si aj:

VIDEO Nepredstaviteľná nehoda skončila fatálne: Autobus plný ľudí sa na diaľnici zrazil so slonom


"Pri nehode došlo k úhynu diviaka, ktorého si z miesta nehody prevzali v zmysle zákona poľovníci. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhania pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti," doplnila Linkešová.

FOTO Vážna nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Senickí policajti evidujú od začiatku roku viacero nehôd, pri ktorých vošla na cestu náhle lesná zver. Polícia preto upozorňuje vodičov, aby boli pri prejazde niektorých úsekov ciest, ktoré sú označené aj príslušnou dopravnou značkou, obzvlášť v strehu a najmä v ranných a večerných hodinách možný stret so zverou predvídali.  

Viac o téme: NehodaNebezpečenstvoDiviakyLesná zver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu