Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragédia pri Galante: Partia v aute zišla nadránom z cesty, kamarátka (†19) zahynula

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

GALANTA - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes skoro ráno pri obci Kráľov Brod v galantskom okrese. Okolnosťami nešťastia sa zaoberá polícia.

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, 21-ročná vodička išla smerom od obce Kráľov brod na Dolný Chotár, keď sa pravdepodobne dostatočne nevenovala riadeniu a s autom Peugeot 206 dostala šmyk, zišla mimo cestu, kde sa auto prevrátilo na strechu. V aute boli štyri osoby vo veku od 19 do 23 rokov. 


 Prečítajte si aj:

Tragédia na východe, absurdná hádka súrodencov: Róbert (†18) skončil s nožom v srdci


Dve z nich utrpeli podľa predbežnej lekárskej správy ľahké zranenia. 19-ročná dievčina zraneniam na mieste nehody podľahla. "Vodičke bola odobratá krv na zistenie množstva alkoholu v krvi a podľa orientačných výsledkov je pravdepodobné, že mohla byť pod vplyvom alkoholu," doplnila Linkešová.  Presné hodnoty budú známe neskôr. Polícia na objasnení príčin nehody stále pracuje.

Druhá nehoda pri Dunajskej Strede

K druhej nehode došlo dnes krátko popoludní v okrese Dunajská Streda. V obci Veľká Paka 33-ročná žena pravdepodobne nerešpektovala svetelné a zvukové zariadenie pred železničným priecestím a po vojdení na koľaje došlo následne k zrážke s nákladným vlakom. V aute Mercedes ML sa viezlo okrem vodičky aj päťročné dieťa. Obaja boli prevezení do nemocnice, dieťa utrpelo pravdepodobne povrchové zranenia. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.  

"Polícia upozorňuje vodičov, aby najmä v zimnom období nepreceňovali svoje schopnosti a na jazdu sa maximálne sústredili. V žiadnom prípade nie je vhodné, aby si za volant sadla osoba pod vplyvom alkoholu, okrem seba ohrozuje aj iných. V takýchto prípadoch je na mieste, aby boli zodpovední aj ostatní spolujazdci a využili iný spôsob prepravy," dodala policajná hovorkyňa.

Viac o téme: NehodaTragédiaPartiaGalanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu