Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia na východe, absurdná hádka súrodencov: Róbert (†18) skončil s nožom v srdci

Po bodnutí do hrudníka prišiel o život 18-ročný Róbert Zobraziť galériu (3)
Po bodnutí do hrudníka prišiel o život 18-ročný Róbert (Zdroj: foto: tv markiza, )

VRANOV NAD TOPĽOU - Obrovská rodinná dráma sa strhla včera na východe vo vranovskom okrese. Súrodenci do seba slovne skočili a ich hádka skončila najhoršie, ako mohla. Robert (†18) po bodnutí do srdca zomrel.

Incident sa strhol včera popoludní v obci Malá Domaša. Záchranárov zalarmovali blízki s tým, že sa mladík sám bodol do hrudníka. Záchranári dorazili do miestnej osady v priebehu niekoľkých minút. "Mladého muža sme začali resuscitovať, napojili sme ho na umelú pľúcnu ventiláciu a transportovali do nemocnice vo Vranove nad Topľou, kde ale po príchode, žiaľ, skonal," uviedol zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár.  

Tragédia na východe, absurdná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Tv Markíza)


Prečítajte si aj:

Rodinná tragédia v Malých Uherciach: František (†44) bodol manželku (42), potom sa obesil 


Podľa miestnych sa medzi už nebohým Róbertom a jeho sestrou (14) strhla hádka kvôli internetu. Do úvahy prichádza aj skutočnosť, že nôž chytila sestra a v hneve brata bodla do hrudníka. "Robili somariny, vadili sa pre internet asi. Sestra vzala nožík a povedala ´Vezmem nožík a zabijem ťa´. On jej nožík vytrhol a povedal ´Daj tu, ja ti ukážem, ako sa zabíja´," opísal situáciu pre televíziu Markíza blízky s tým, že v tomto okamihu došlo k fatálnej nehode. 

Tragédia na východe, absurdná
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Tv Markíza)

Polícia na prípade intenzívne pracuje a zisťuje za akých okolností došlo k smrti mladíka."Vranovský vyšetrovateľ začal stíhanie pre prečin usmrtenia," informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. Kriminalisti pracujú aj s verziou, že nôž zabodla Robertova mladšia sestra. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania bližšie informácie k nemu nie je vhodné momentálne poskytnúť," uzavrela policajná hovorkyňa.

 

 

 

 

 

Viac o téme: TragédiaSmrťBodnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu