Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžera (17) prešiel vlak, pomoc si zavolal sám: Pokojné slová, pri ktorých smrteľne mrazí

Jacob Ohl
Jacob Ohl (Zdroj: gofundme.com)

ATLANTA - Duchaprítomnosť Jacoba Ohla, ktorému vlak pod kolenom prešiel a usekol obe nohy, je neuveriteľná. Po hororovej nehode sa zachránil celkom sám. Vďaka tomu, že bol pri plnom vedomí, dokázal zalarmovať záchrannú službu a navigovať sanitku až k miestu nešťastia.

Hoci visel život Jacoba Ohla na vlásku, panika a strach zo smrti ho nepripravili o rozum. S mrazivým pokojom zatelefonoval na linku záchrannej služby a opísal, čo sa stalo a kde sa nachádza. Operátorke povedal, že mu vlak amputoval obe nohy. 

Tragická zrážka na železničnom priecestí: FOTO Vlak narazil do autobusu s dôchodcami

Sedemnásťročný mladík z Georgie si v hororovej situácii dokázal zachovať chladnú hlavu. Hoci utrpel extrémny šok, v návale adrenalínu konal pri plnom vedomí presne to, čo bolo nutné. Keďže bol na mieste nehody úplne sám, záchranári boli jeho jedinou šancou na prežitie.

Hroznú nehodu prežil

Tón Jocobovho hlasu bol natoľko neutrálny, že zmiatol aj skúsenú dispečerku. Mladík bez nôh ležal na koľajniciach a presne líčil, kde sa nachádza. Podľa miestnych médií nemal v úmysle spáchať samovraždu a vlak ho zachytil nešťastnou náhodou.

Podľa Jacobovej rodiny mladík hroznú nehodu prežil, hoci prišiel o obe nohy pod kolenom. Po incidente blízki požiadali o finančnú podporu na liečbu mladíka cez stránku Gofundme.com. Ako uviedla mama Jacoba, rodina bude musieť vybaviť domov bezbariérovým prístupom, kým chlapca prepustia z nemocnice. 

Viac o téme: NehodaVlakJacob Ohl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu