Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ten, ktorý vie všetko, odhalil skutočnú pravdu o Ficových prostitútkach: Jeden klik a je to tam!

Fico kvôli Lajčákovi pourážal novinárov Zobraziť galériu (5)
Fico kvôli Lajčákovi pourážal novinárov (Zdroj: SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA - Toto sa mu zrejme nevyplatilo. Na Ficove vulgarizmy o špinavých prostitútkach reaguje už aj Google. Avšak tak, že sa to premiérovi páčiť rozhodne nebude.

"Niektorí z vás sú špinavé protislovenské prostitútky," útočil Fico na novinárov na tlačovke, kde bránil svojho ministra Lajčáka. Jeho slová odvtedy obleteli svet. Na spŕšku vulgarizmov nezareagovali iba svetové médiá, ale aj internetový vyhľadávač Google. A to svojsky.

Len čo si zadáte do známeho vyhľadávača slovné spojenie špinavé prostitútky a dáte vyhľadávať obrázky, ukáže vám tvár samého premiéra Roberta Fica. Ktovie, či by predseda vlády radšej nedržal jazyk za zubami, keby vedel, ako s ním Google "vybabre".

Pozrite sa, čo sa stane, keď do vyhľadávača zadáte slovné spojenie špinavé prostitútky

Ten, ktorý vie všetko,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: google)

Kauza šafárenia u Lajčáka

Bývalá zamestnankyňa Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVaEZ) SR Zuzana Hlávková v pondelok (21. 11.) obvinila rezort diplomacie z predražených zákaziek súvisiacich so slovenským predsedníctvom v Rade EÚ.

Ten, ktorý vie všetko,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA - Marek Mrviš)

Povedala, že k podujatiu predstavenia loga slovenského predsedníctva bol z troch zaslaných návrhov agentúr, ktoré mali zastrešovať podujatie, automaticky vybratý práve návrh Agentúry Evka za 156.000 eur ako ten, ktorý sa bude realizovať. Upozornila aj na to, že rozpočty viacerých projektov sa po príchode externej poradkyne Zuzany Ťapákovej začali navyšovať.

Ten, ktorý vie všetko,
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA - Marek Mrviš)

Hlávková mala o tom upovedomiť svojím listom aj priamo ministra. Podľa jej slov Lajčák však v tejto veci nekonal. Ponúkol jej na ministerstve iné miesto, ona odmietla. Bývalá zamestnankyňa sa obrátila na Transparency International Slovensko (TIS), ktorá podala podnet na Úrad pre verejné obstarávanie, Protimonopolný úrad SR a Najvyšší kontrolný úrad SR.

Viac o téme: Robert FicoMiroslav LajčákZuzana Hlávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu