Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Vladimíra vytočilo naše zdravotníctvo: V nemocnici chcel lepšiu posteľ pre otca, prišiel šok

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

KOŠICE/BRATISLAVA - Stav slovenského zdravotníctva sa z hľadiska pacienta javí už dlhodobo ako neuspokojivý. Existujú síce výnimky, ale stále máme veľa nemocníc, ktorých vybavenie vyzerá byť od 21. storočia na míle vzdialené. Presvedčil sa o tom údajne aj Vladimír z Košíc, ktorý sa vo svojom profile na sociálnej sieti podelil s nepríjemnou udalosťou, ktorá sa stala jeho otcovi v nemocnici a k statusu priložil aj veľavravné fotografie.

Vaše tipy

Vladimír sa na Facebooku vyjadril, že pre svojho otca, ktorý sa nachádzal v nemocnici, niekoľkokrát žiadal, aby mu vymenili posteľ. "Nakoľko je ležiaci pacient a jeho posteľ bola v dezolátnom stave a nedala sa poriadne ani nastaviť," vysvetlil Košičan s tým, že odpoveď bola vždy vraj rovnaká, a to: "Nemáme inú posteľ".

Keď však jeho rodinného príslušníka prevážali na vyšetrenie, posteľ sa zlomila. "Ešte šťastie, že neskončil na zemi, že sa mu nič nestalo a hlavne, že neprišiel k úrazu... alebo k ešte niečomu horšiemu," posťažoval sa Vladimír, ktorý mal o otca starosť.

FOTO Vladimíra vytočilo naše
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Vladimír Nino Mulik)

"Hlavne, že človek celý život platí odvody do zdravotníctva a keď potrebuje normálne funkčné lôžko v nemocnici, tak dostane posteľ ako zo smetiska!" rozhorčil sa nakoniec Vladimír a pridal aj zopár ďalších nahnevaných slov na adresu "obstarávateľov predražených cetečiek".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu